Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Cumberland – Sauce cumberland

Cumberland – Sauce cumberland, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 20 Pers.
SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 gram Ribsgele 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Portvin, mørk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skræl.
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Paprika
   


Opskrift:

Ribsgeleen opløses i portvinen (evt. smeltes og afkøles), tilsættes appelsin- og citronsaft og smages til med fransk sennep og paprika.

Saucen tilsættes blancheret julienne af den gule appelsinskal.

Servers kold.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 35048 gange,
og udskrevet 516 gange.


Energi:
KJ total 6252 (1488 kcal)
KJ pr. Pers. 312 (74 kcal)
Vægt ialt 900 gram
Vægt pr. Pers. 45 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 694 KJ (165 kcal)
Protein 0.4 gram
Fedt 0.3 gram
Kulhydrat 37.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu