Sarah Bernhard kager 02

Sarah Bernhard kager 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : kaengubarnet

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
200 g.mørk chokolade
20 makroner
100 g.sukker
1.5 dl.vand
4 æggeblommer
200 g.smør
1.5 spsk.cacao
 
Opskrift:
Sukker og vand koges i ca. 15 min.
Pisk æggeblommerne let sammmen og hæld sukkerlagen heri under omrøring.
Lad blandingen hvile.
Tilsæt smørret en tskf. af gangen og pisk godt hele tiden.
Tilsæt cacao og sæt derefter blandingen i køleskabet.
Når cremen er kold, smørres den på markronernes flade side og formes i en top.
Smelt chokoladen over vandbad og lad den køle lidt af.
Dyp cremesiden af kagerne i chokoladen og lad dem stivne i køleskab.


karakterer:
Opskriften er vist 9142 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu