Sarah Bernhard kager 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : kaengubarnet Indsendt : Red : |
|
|
Sukker og vand koges i ca. 15 min.
Pisk æggeblommerne let sammen og hæld sukkerlagen heri under omrøring. Lad blandingen hvile. Tilsæt smørret en tskf. af gangen og pisk godt hele tiden. Tilsæt cacao og sæt derefter blandingen i køleskabet. Når cremen er kold, smørres den på markronernes flade side og formes i en top. Smelt chokoladen over vandbad og lad den køle lidt af. Dyp cremesiden af kagerne i chokoladen og lad dem stivne i køleskab. |
|
Opskriften er vist 10278 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne