Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Flødeesdragonsauce

Flødeesdragonsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : dpl

Indsendt :





Ingredienser:
1 løg
1 bakkechampignon
5 dl.piskefløde
5 dl.stegesky
0.5 citron
1 brevesdragon
 salt
 peber
 


Opskrift:

løg pilles og skæres i tern, champignon renses og skæres i skiver
svitses i smør uden at tage farve ca. 5 min, fløden hældes ved og esdragonen kommes i. Stegeskyen fra det kød i nu vælger at spise til kommes i...der jævnes og smages til med sal og peber, et nip sukker og 2-3 spsk citronsaft. Kan tilsættes kulør, men saucen skal være lysebrun
Smager helt fabelagtig til enhver form for oksekød, men også til kalkun og kylling egner den sig.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 4066 gange,
og udskrevet 106 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu