løg pilles og skæres i tern, champignon renses og skæres i skiver
svitses i smør uden at tage farve ca. 5 min, fløden hældes ved og esdragonen kommes i. Stegeskyen fra det kød i nu vælger at spise til kommes i...der jævnes og smages til med sal og peber, et nip sukker og 2-3 spsk citronsaft. Kan tilsættes kulør, men saucen skal være lysebrun
Smager helt fabelagtig til enhver form for oksekød, men også til kalkun og kylling egner den sig.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 4319 gange, og udskrevet 124 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider