Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bærkage

Bærkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Bær - Diverse bær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt af : Maya

Indsendt :





Ingredienser:
200 g.hvedemel
200 g.sukker
1 tsk.vanillesukker
200 g.smør
4 æg
75 g.frosne bær
 
 Glasur:
100 g.flormelis
1 spsk.bærsaft
 


Opskrift:

Tænd ovnen på 175 grader, og beklæd en aflang form (1½ liter) med bagepapir.

Kom alle ingredienserne i en blender, og blend det hele sammen.
Hæld derefter dejen i formen.

Kagen bages i ca. 60 min. ved 175 grader.

Glasur:
Rør flormelis og bærsaft sammen med en ske.
Du kan evt. tilsmage glasuren med lidt vand, hvis den bliver for stærk, eller hvis den bliver for tyk.

Fordel glasuren ud over kagen, og lad den stivne.

Tips:

1. Hvis du fx. vælger, at bruge frosne hindbær til kagen, skal saften til glasuren også være hindbærsaft - ligeledes hvis du fx. vælger, at bruge frosne jordbær til kagen, skal saften til glasuren også være jordbærsaft osv.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14920 gange,
og udskrevet 140 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Amanda og Signe:3  -  2009-06-28 12:20:45
Det er en virkelig god kage som er super nem for sådan en opskriftsspasser som mig. Jeg vil dog mene at der skal MEGET mere end 75 g. bær i. jeg måtte putte omkring 150 g. i før det rent faktisk smagte af noget...


Anonym  -  2008-06-15 12:53:26
Den er super lækker! Den bedste kage i verden, og så er den endda ikke hel usund! Jeg prøvede med frosne brombær og hindbær, hvilket gav en rigtig god kombination, og smagte fantastisk. Det blev til 15 gode stykker, og den var væk på 0,5 herhjemme! :-)