Ribskage

Ribskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Bær - Ribs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Ribskage, billede 4 Ribskage, billede 1 Ribskage, billede 2 Ribskage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
375 gram Ribs, friske 1 dl. ribbede ribs vejer ca. 70 gram.
5 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
5 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
2.5 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
10 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
10 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Bærrene ribbes, skylles og sættes til afdrypning. Bærrene blandes med 5 spsk sukker.

Æg og sukker piskes hvidt.

Mel, bagepulver, kanel og vaniljesukker blandes.


Ribs og melblandingen vendes forsigtig i æggemassen.

En lille bradepande 23x33 cm. smøres. Dejen hældes i bradepanden. Bages i ovnen ved 175 grader C. alm. ovn i ca. 1 time.

Kagen køles af og drysses med en anelse flormelis.





karakterer:
Opskriften er vist 48116 gange,
og udskrevet 784 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 16889 (4021 kcal)
KJ pr. Pers. 1407 (335 kcal)
Vægt ialt 1583 gram
Vægt pr. Pers. 131 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1066 KJ (253 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 51.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-07-24 12:09:21
kan man bruge frosne ribs

  -   2015-07-20 22:51:27
Hvad skal margarine og flormelis - i kagen eller lovligt lidt, hvis det skal ovenpå?

  -   2010-07-23 12:11:38
Den smager godt.

  -   2009-07-20 08:14:14
Jeg har kun set på opskriften og ikke fremstillet den. Men er der ikke rigtig meget sukker?? Det er en rigtig stor procent del af kagen der er sukker.

  -   2008-07-13 19:07:00
Kagen på billedet blev lige stor nok, så opskriften er sat ned med 1/4 del, men jeg syntes ikke det var nødvendigt at lave opskriften på ny og tage billederne om.