Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ribsbradepandekage

Ribsbradepandekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Bær - Ribs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Ribsbradepandekage, billede 4 Ribsbradepandekage, billede 1 Ribsbradepandekage, billede 2 Ribsbradepandekage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
375 gram Ribs, friske 1 dl. ribbede ribs vejer ca. 70 gram.
5 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
5 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
2.5 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
10 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
10 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   


Opskrift:

Bærene ribbes, skylles og sættes til afdrypning. Bærene blandes med 5 spsk sukker.

Æg og sukker piskes hvidt.

Mel, bagepulver, kanel og vanillesukker blandes.


Ribs og melblandingen vendes forsigtig i æggemassen.

En lille bradepande 23x33 cm. smøres. Dejen hældes i bradepanden. Bages i ovnen ved 175 grader C. alm. ovn i ca. 1 time.

Kagen køles af og drysses med en anelse flormelis.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 42679 gange,
og udskrevet 655 gange.


Energi:
KJ total 17058 (4061 kcal)
KJ pr. Pers. 1421 (338 kcal)
Vægt ialt 1593 gram
Vægt pr. Pers. 132 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1070 KJ (254 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 3.3 gram
Kulhydrat 51.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

elise  -  2018-07-24 12:09:21
kan man bruge frosne ribs


Susanne  -  2015-07-20 22:51:27
Hvad skal margarine og flormelis - i kagen eller lovligt lidt, hvis det skal ovenpå?


Jeanette  -  2010-07-23 12:11:38
Den smager godt.


Birthe  -  2009-07-20 08:14:14
Jeg har kun set på opskriften og ikke fremstillet den. Men er der ikke rigtig meget sukker?? Det er en rigtig stor procent del af kagen der er sukker.


Per  -  2008-07-13 19:07:00
Kagen på billedet blev lige stor nok, så opskriften er sat ned med 1/4 del, men jeg syntes ikke det var nødvendigt at lave opskriften på ny og tage billederne om.