Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jordbærsandkage

Jordbærsandkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt af : Maya

Indsendt :




Ingredienser:
200 g.hvedemel
200 g.sukker
1 tsk.vanillesukker
200 g.smør
4 æg
75 g.frosne jordbær
 
 Glasur:
100 g.flormelis
1 spsk.jordbærsaft
 Evt.rød frugtfarve
 


Opskrift:

Tænd ovnen på 175 grader, og beklæd en aflang form (1½ liter) med bagepapir.

Blend alle ingredienserne sammen, og hæld derefter dejen i formen.

Kagen bages ca. 60 min. ved 175 grader.

Glasur:
Rør flormelis og jordbærsaft sammen med en ske.
Du kan evt. tilsmage jordbærsaften med lidt vand, hvis den bliver for stærk.

Hvis glasuren ikke automatisk bliver rød/lyserød, kan du tilsætte et par dråber rød frugtfarve.

Fordel glasuren ud over kagen, og lad glasuren stivne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 8897 gange,
og udskrevet 164 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-07-02 14:58:04
Jeg forestiller mig at man skal bruge et hævemiddel i kagen. Det plejer at være bagepulver.


  -  2009-06-21 20:09:28
Kan der bruges rabarber i stedet for jordbær