Københavner kræs

Københavner kræs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 glassild
1 rå løg
1 dl.Crème fraiche
2 dl.Mayonnaise
 Salt
 peber
 carry
 
Opskrift:
Sild i stykker sættes i pyramide, rå løg i ringe lægges ovenpå.

Creme fraiche og mayonnaise blandes tilsat salt, peber og carry. Det fordeles over løg og silden pyntes med æg.

Rundt i kanten af fadet pyntes med rødbeder.

Tips:

Skal spises samme dag, som det er lavet.


karakterer:
Opskriften er vist 10069 gange,
og udskrevet 113 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Aasemor  -  2009-12-29 11:04:40
Vi har i mange år brugt københavner kræs til vore frokoster især omkring julen. Vi blander mayonaisen op med lidt fløde, salt, peber, carry og lidt æbletern. Derudover har vi også hakket æg og rødbedetern som tilbehør til sildene. Mayonaisen lægges over sildene og der pyntes med løgringe. Æggene lægges på den ene side og rødbeder på den anden side.