Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Københavner kræs

Københavner kræs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
1 glassild
1 rå løg
1 dl.Crème fraiche
2 dl.Mayonnaise
 Salt
 peber
 carry
 


Opskrift:

Sild i stykker sættes i pyramide, rå løg i ringe lægges ovenpå.

Creme fraiche og mayonnaise blandes tilsat salt, peber og carry. Det fordeles over løg og silden pyntes med æg.

Tips:

Skal spises samme dag, som det er lavet.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8237 gange,
og udskrevet 88 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Aasemor  -  2009-12-29 11:04:40
Vi har i mange år brugt københavner kræs til vore frokoster især omkring julen. Vi blander mayonaisen op med lidt fløde, salt, peber, carry og lidt æbletern. Derudover har vi også hakket æg og rødbedetern som tilbehør til sildene. Mayonaisen lægges over sildene og der pyntes med løgringe. Æggene lægges på den ene side og rødbeder på den anden side.