Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Butterdejsskåle med æblefyld

Butterdejsskåle med æblefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Butterdej

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.butterdej
1 æg
75–100 g.sukker
100–150 g.kanel
 
 smør til pensling
 
 Æblefyld:
4 grønne æbler
150 g.sukker
150 g.brun farin
100 g.smør
1 jordbær
2 1/2 dl.creme fraiche
 
Opskrift:
Butterdejen rulles ud, til den har en ensartet tykkelse. Den må ikke være for tyk. Den pensles med pisket æg, strøs med kanel og sukker.

Dejen rulles til en pølse og skæres i skiver på 3 – 5 cm. De trykkes flade og rulles ud, til de er ensartet flade og runde. Glas pensles med smør, og dejen kommes over. De bages i ovn ved 180 – 190 grader i 15 – 20 minutter.

Æblerne halveres, og kernehuset fjernes. De skæres derefter i grove tern. Sukker og farin sættes over i en gryde med smørret og smeltes ved svag varme. Æblerne tilsættes og koges møre.

Når de er færdige, kommes de i butterdejsskålene og pyntes med creme fraiche 18 % samt jordbærren


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 20420 gange,
og udskrevet 282 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu