Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sursød peberfrugtmarmelade

Sursød peberfrugtmarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Peberfrugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 stort rødløg skåret i tynde både
400 g.røde orange og gule peberfrugter i små tern
2 modne tomater skåret i tern
45 g.finthakket ingefær
0.5 finthakket rød chili
50 g.soltørrede tranebær
1 spsk.blandede peberkorn
0.5 dl.rødvinseddike
0.5 dl.økologisk æblejuice
200 g.rørsukker
 saft fra 1 usprøjtet limefrugt
 
 atamon eller spiritus til skylning af glas
 


Opskrift:

Kom alle ingredienserne i en gryde, og lad det hele simre ved svag varme i 20-30 minutter. Smag til undervejs, og tilsæt evt. mere ingefær, lime eller sukker. Husk at røre i gryden jævnligt, så marmeladen ikke brænder på.

Hæld marmeladen på skoldede glas skyllet med atamon eller spiritus, og luk til med det samme.

Spis peberfrugtmarmeladen på brød, eller brug den i sandwichs med chorizo, parmaskinke eller ost.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5573 gange,
og udskrevet 88 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Betina  -  2018-04-07 22:10:12
Smager virkelig skønt, og en god måde at få brugt peberfrugt på, hvis man har nogen liggende der er ved at være lidt kedelige ;)


  -  2008-07-12 13:44:22
Mange tak for hjælpen,jeg har ikke nogen ide om det er den rigtige, har købt en paprikamarmelade fra Sverige på et fødevaremarked,den smager rigtig dejligt,men 40 kr. for 125 g synes jeg er lige i overkanten,men under alle omstændigheder skal jeg prøve opskriften Hilsen og endnu en gang tak Mai Britt