Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marengslagkage

Marengslagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Alice

Indsendt :





Ingredienser:
4 æggehvider
200 g.sukker
200 g.knuste markroner
5 dl.piskefløde
100 g.mørk hakket chokolade
 


Opskrift:

De 4 æggehvider piskes HELT stive og de 200g sukker vendes i. Tegn så 2 omkredse på 2 stk bagepapir(bunde) ved hjælp af en flad tallerken. Del derpå massen og smør den næsten helt ud til stregen på papiret.Bag derpå hver bund 20 min.ved 180*, dæmp til 150* i ca.5 min.Pisk fløden og vend chokoladen i. Dette lægges mellem bundene.Stilles koldt.

Tips:

Lagkagen skal helst laves ca.8 timer før, men dagen før kan også gå. P.S en rigtig kaloriebombe!!




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (16 stemmer)

Opskriften er vist 15820 gange,
og udskrevet 251 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2018-03-14 12:03:41
Super lagkage den gik rent ind hos gæsterne Brugte havtorn-æble grød til at lægge imellem sammen med flødeskummet


Hannah  -  2010-05-28 15:29:23
Sikke en "møgopskrift" 180 grader i 20 min samt 5 min v. 150 grader er alt alt for lidt. Nu har jeg bagt to bunde som jeg kan smide ud, de er bløde og slaskede.... På de andre opskrifter kan jeg nu se at bundende skal have min. 1 1/2 time. øv.


Vibeke  -  2009-07-09 10:38:03
Hvornår skal makronerne bruges?