Juliennestrimler af appelsinskal til garneringen Juliennestrimler af appelsinskal til garneringen
Opskrift:
Skræl mangofrugterne og skær kødet fri af stenene. Kør mangoens frugtkød til en puré i en foodprocessor eller blender.
Bland yoghurt og honning i en skål. Tilsæt evt. likør.
Hæld lidt yoghurt i portionsglas og ovenpå lidt mangopuré. Fyld lagvis yoghurt og mango på, til glassene er fyldte.
Del passionsfrugterne og tag frugtkødet ud. Fordel frugtkødet fra passionsfrugterne ovenpå de fyldte glas.
Garnér med strimlet appelsinskal. Hvis tiden tillader, kan du blanchere appelsinskallen først. Den bitre smag som er i skallen forsvinder så. Servér gerne frisk frugt til.
Tips:
Variation: Servér gerne med sprøde kiks til. De vil give en fin kontrast til den cremede dessert. Det er også godt at blande yoghurt og mango med mandelkager.
Bananpuré kan også anvendes sammen med mangoen. En fin farvebrydning får du, hvis du lægger appelsinbåde langs med laget af banan.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7202 gange, og udskrevet 123 gange.
Kommentarer
Mig - 2012-01-09 16:54:57 Jeg synes det smager helt vildt godt. Elsker nemlig også Passions frugt og mango.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider