Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sauce Maltaise

Sauce Maltaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Ægte saucer

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.smør
2 æggeblommer
1 spsk.citronsaft
1 spsk.appelsinsaft
 salt
 peber
 
2-4 spsk.appelsinsaft
 reven skal af en appelsin
 
Opskrift:
Smørret smeltes.

Æggeblommerne piskes sammen med citronsaft og appelsinsaft over vandbad, til det bliver tykt og cremet. Smørret piskes i lidt ad gangen. Saucen smages til med salt og peber.

appelsinsaft samt -skal piskes i saucen.

Serveres især til kogte asparges og broccoli


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4936 gange,
og udskrevet 76 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu