Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Æblegelé med vanillesovs

Æblegelé med vanillesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varm DessertRet : Varm Dessert - Dessertgele

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 dl.vand
1.5 dl.sukker
15 bladehusblas
1 flaskekirsebærvin
6-7 storefaste syrlige æbler
 


Opskrift:

Kog vand og sukker. Tag gryden fra varmen. Læg husblasen i koldt vand i mindst 10 min. Kram vandet ud, læg den i sukkerlagen og lad den smelte. Varm den lidt, hvis den ikke smelter. Tilsæt kirsebærvinen og rør rundt. Hæld 1½ dl af blandingen i en skål med rund bund og lige kanter. Sæt den i køleskabet og lad vingeléen stivne. Skræl æblerne efterhånden som de anvendes og skær dem i fire både. Fjern kernehuset og skær bådene i meget tynde skiver. Læg et lag æbleskiver oven på vingeléen og hæld lidt mere af vinblandingen over. Stil skålen i køleskabet og lad det stivne. Gentag dette til alle æbler og hele vinblandingen er brugt. Dæk geléen til og lad den stivne i mindst 4 timer i køleskabet. Vend geléen ud på et stort fad og servér.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12116 gange,
og udskrevet 110 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2008-04-09 15:50:01
hvad så med vanille sovsen ?