Brombærlagkage – Brombær lagkage
Hovedingrediens : Bær - Brombær Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Stænk bundene med Peter Heering eller anden spiritus efter smag.
Brombærcreme: Passer brombærmarmeladen gennem en sigte, kan evt. undlades hvis du ikke har noget imod kernerne i brombærrene. Fløden piskes stiv, og marmelade, piskefløde og knuste makroner vendes godt sammen. Fordel fyldes imellem bundene, også øverst på lagkagen, og fyld forsigtigt ekstra creme i evt. mellemrum så kanten fremstår hel. Lad lagkagen trække et par timer inden servering, og pynt med friske brombær lige inden servering. |
|
Opskriften er vist 91721 gange,
og udskrevet 1540 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke - 2016-11-18 09:46:04 Virkelig nem og meget lækker lagkage. Vender tilbage til den hver gang. anonym - 2012-09-03 08:53:18 Den smager super godt med hindbær marmelade og små hindbær stykker mellem lagene:)! (kunne desværre ikke finde brombær marmelade, så den må vente til en anden god gang) men skal helt sikkert laves igen! :) delikatesseasistenten - 2010-09-09 02:40:49 Den lyder rigtig lækker så den skal snart prøves på min lagkage-fjentlige familie men kan man bruge andre slags marmelade f.eks jordbær??? anonym - 2010-08-01 11:55:19 Skal den trække i køleskabet, eller uden for køleskabet? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne