Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kold Blomkålsfad

Kold Blomkålsfad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Nickie Jessen

Indsendt :





Ingredienser:
 Blomkål
1 agurk
3 tomater
3 æg
1 ds.asparges
150 g.rejer
 salt
 Peber
 


Opskrift:

Damp blomkålen. Lad den blive kold.
Kog æggene hårdkogt. Skær tomat i både og agurken i skiver.
Læg blomlåken hel i midten af et tærtefad. Pynt med æg, rejer, agurk, tomat og asparges rundt om.

Tips:

Servér m. varme flutes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8759 gange,
og udskrevet 110 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu