Karameller 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Indsendt af : Maya Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret i en tykbundet gryde. Tilsæt øvrige ingredienser.
Kog uden låg og rør i massen indtil den består "kugleprøven": Når du hælder nogle dråber af massen i iskoldt vand, skal den kunne rulle sig til en sej og ganske fast kugle. Cirka 15 min. i en stor gryde og 30 min. i en gryde med mindre bund. Hæld massen op på en let smurt plade. Lad massen køle af og skær eller klip den i mindre stykker til karameller. Opbevar karamellerne koldt. Pak dem evt. ind i papir. Karamellerne indeholder 12540 kJ, 48% fedt, 51% kulhydrat og 1% protein. Tips: Du kan evt. overtrække karamellerne med chokolade. |
|
Opskriften er vist 8670 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne - 2014-01-19 12:36:35 Super lækre karameller især med choko-overtræk! Mums! Men det var dog meget hårde:-( min lille søn flækkede sin lille tand, men det er ok nu... Shaggi - 2008-06-21 16:01:18 Sindssyg lækre!!!! Total yndlings slik.. Haah xD Karina Thomsen - 2008-06-04 16:55:52 Rigtige gode karameller, de kan varmt anbefales - især med chokoladeovertræk! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne