Grillet ørred

Grillet ørred, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Grillet ørred, billede 4 Grillet ørred, billede 1 Grillet ørred, billede 2 Grillet ørred, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.ørredefilet
 
 Kryddersmør:
1 bdt.dild, frisk
25 g.smør
1 fedhvidløg
 salt
 peber
1 citron
 
1 bdt.forårsløg
10 g.smør
 
 Agurkecreme:
2.5 dl.cheasy fraiche 9%
0.5 bdt.dild, frisk
0.5 agurk
 salt
 peber
 
 Tomatsalat:
250 g.cherrytomater
1 salatløg
 hvid balsamico
 
 Tilbehør:
800 g.Nye kartofler
 
Opskrift:
Rens fisken, skrab skællene og slim af med en kniv og fileter den så (eller få fiskehandleren til det).

Læg ørredesiderne på et stort stykke alufolie og buk siderne op.

Kryddersmør:
Hak dild og rør det med blødt smør og presset hvidløg. Fordel smørret på fisken og drys med salt og peber. Fordel skiver af citron oven på fisken.
Grill fisken i 20-30 min. alt efter tykkelse på fisken, varme og afstand. Fisken er færdig når den er hvidlig.

Skær forårsløgene i skiver og steg dem let i smørret på en pande.

Agurkecreme:
Rør cheasy fraiche med hakket dild og agurk skåret i små tern. Smag til med salt og peber.

Tomatsalat:
Halver tomaterne og hak salatløget fint. Hæld lidt balsamico over tomaterne ved servering.

Server den grillede ørred med nye kartofler, forårsløg, tomatsalat og agurkecreme.





karakterer:
Opskriften er vist 43807 gange,
og udskrevet 898 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu