sukker, æg og 2 æggehvider piskes hvidt i et par min. med en håndmixer.
Hvedemel, kanel og bagepulver blandes og sigtes lidt efter lidt i æggemassen, mens det vendes rundt. Når massen er enrettet i konsistensen, vendes gulerødderne i dejen, inden den kommes i en smurt bradepande eller ildfast fad.
kagen bages ved 200 grader i ca. 35 min., hvorefter der stikkes huller i den med en stegegaffel, en strikkepind eller lign.
Appelsinsaften hældes over, og kagen bages yderligere 10-15 min., til saften er opsuget og den er klar til servering
Tips:
661 KJ pr. person
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 4323 gange, og udskrevet 82 gange.
Kommentarer
Mig - 2010-04-11 18:13:27 Det var en fin kage.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider