Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grahamsboller på italiensk

Grahamsboller på italiensk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Angelica

Indsendt :





Ingredienser:
6 dl.vand
1 pakkegær
1 spsk.akaciehonning eller sukker
1 tsk.salt
6 dl.durumhvedemel
6 dl.grahamsmel
 
 Pensling:
1 æg
 


Opskrift:

Lunkent vand røres med gær, til gæren er opløst. Så røres honning eller sukker samt salt og mel i til dejen er sej. Mel drysses ud på bordet, og dejen æltes igennem, hvorefter den hæver i ca. 30 min. Efter hævningen formes dejen til et aflangt flute, som skæres ud i 24 skiver. Dejskiverne sættes på en bageplade og pensles med æg. Bollerne efterhæver i ca. 40 min. og bages ved 200 grader i 20 min.

Tips:

471 KJ per bolle a 60 g







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 8371 gange,
og udskrevet 227 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu