Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sprøde majskager - polenta

Sprøde majskager - polenta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Angelica

Indsendt :





Ingredienser:
4 dl.vand
 salt
1 dl.majsgryn med top
1 bdt.hakket koriander
1 tsk.olie
 


Opskrift:

vandet koges op med lidt salt, og majsgrynene drysses i lidt efter lidt under konstant omrøring, da grynene ellers klumper.
Grøden skal koge i ca. 5 min. under hyppig omrøring, til massen er blevet sej - så tages gryden af varmen, og den hakkede koriander vendes i. Massen smøres derefter ud på bagepapir i et ca. 2 cm tykt lag og afkøles - gerne et par timer i køleskabet.
Når massen er blevet kold, skæres den i passende stykker. Stykkerne steges gyldne på en pande med olie. serveres i stedet for ris eller kartofler

Tips:

787 KJ pr. person




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 4545 gange,
og udskrevet 59 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Grethe  -  2010-06-04 19:33:10
Det er bare godt. Prøv også at komme lidt revet parmesanost i.