Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Anzac-småkager

Anzac-småkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 32 stk.

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Nødder - Macadamianødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Pia Strube

Indsendt :





Ingredienser:
125 g.smør
1 spsk.akaciehonning
1 tsk.natron
2 spsk.kogende vand
60 g.macadamianødder (rå eller saltede) eller smuttede mandler
125 g.hvedemel
120 g.fine havregryn
160 g.sukker
40 g.kokosmel
 


Opskrift:

Smelt smørret med honning/sirup og rør natron ud i det kogende vand. Tag smørret af varmen og bland med det udrørte natron. Lad det køle lidt af.

Skyl saltenødder og tør dem omhyggeligt før hakning. Hak nødderne groft.

Bland mel, havregryn, sukker og kokosmel i en skål. Tilsæt nødderne. Hæld smørblandingen i, og rør dejen sammen til en stiv grød.

Form dejen til kugler af 20 gram. Fordel dem på bagepapir på 2 plader, så der er mellemrum. Tryk kuglerne flade så de er ca. 1 cm tykke, og tryk kanterne glatte. Bag kagerne - en plade ad gangen - ved 160 grader C. midt i ovnen i ca. 13-15 minutter (afhængig af ovn) til de er flydt ud og jævnt gyldne.

Kagerne er bløde og usammenhængende, når de kommer ud af ovnen. Lad dem stå et øjeblik på pladen, og læg dem så til afkøling på en rist. Kom de kolde kager i en lufttæt kagedåse.

Tips:

Disse kager smager fantastisk, og alle der har smagt dem har været vilde med dem.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (14 stemmer)

Opskriften er vist 17613 gange,
og udskrevet 333 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu