Start med tærtedejen. Ælt de to slags mel og smørret sammen, tilsæt vanillesukker og salt og saml det hele med isvand. Det skal ikke æltes for meget (så bliver dejen nemlig ikke sprød). Lad dejen hvile en times tid i køleskabet.
Skær nektariner i både, vend dem sammen med blåbær, sukker og maizena og lad det hvile. Sukkeret trækker saften ud.
Rul dejen ud og læg den på en plade (med bagepapir). Hæld frugten ud på midten, men så der er 3-5 cm kant, der ikke er dækket af frugt. Fold kanten op omkring frugten. Pensl kanten med æg. Bag tærten knapt en times tid ved 200°.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 7145 gange, og udskrevet 91 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider