Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Crostata af nektarin og blåbær

Crostata af nektarin og blåbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Nektariner

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :




Ingredienser:
1 pakkeusaltet smør
250 g.hvedemel
100 g.polenta
1 nipsalt
1 tsk.vanillesukker
1 spsk.koldt vand
4-5 Nektariner
1 bakkeBlåbær
4-5 spsk.sukker
 Maizena
 


Opskrift:

Start med tærtedejen. Ælt de to slags mel og smørret sammen, tilsæt vanillesukker og salt og saml det hele med isvand. Det skal ikke æltes for meget (så bliver dejen nemlig ikke sprød). Lad dejen hvile en times tid i køleskabet.

Skær nektariner i både, vend dem sammen med blåbær, sukker og maizena og lad det hvile. Sukkeret trækker saften ud.

Rul dejen ud og læg den på en plade (med bagepapir). Hæld frugten ud på midten, men så der er 3-5 cm kant, der ikke er dækket af frugt. Fold kanten op omkring frugten. Pensl kanten med æg. Bag tærten knapt en times tid ved 200°.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6679 gange,
og udskrevet 75 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu