Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kaviarmousse II

Kaviarmousse II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Yogi

Indsendt :



Ingredienser:
3 hårdkogte æg
0.5 dl.hakkede løg
2 dl.creme fraiche
3 spsk.mayonnaise
3 spsk.citronsaft
 salt
 peber
100 g.rød kaviar
4 bl. husblas
 
 Pynt:
50 g.rejer
 
Opskrift:
Æggene moses sammen med de hakkede løg.
Tilsæt de øvrige ingredienser, men vent til sidst med kaviaren, så den ikke bliver moset.
Husblassen som er udblødt og smeltet over vandbad, blandes i massen, når den er afkølet en smule.
Anret i en form eller portionsskåle efter ønske.
Køles gerne til dagen efter.
Ved anretning pyntes med rejer.

Tips:

Dild og citron er nærmest lig alt godt fra havet, så pynt gerne med en dildkvist og en skive citron. Purløg kan ligeledes bruges. Server evt. en smule groft brød til.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4735 gange,
og udskrevet 102 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu