Æggene moses sammen med de hakkede løg.
Tilsæt de øvrige ingredienser, men vent til sidst med kaviaren, så den ikke bliver moset.
Husblassen som er udblødt og smeltet over vandbad, blandes i massen, når den er afkølet en smule.
Anret i en form eller portionsskåle efter ønske.
Køles gerne til dagen efter.
Ved anretning pyntes med rejer.
Tips:
Dild og citron er nærmest lig alt godt fra havet, så pynt gerne med en dildkvist og en skive citron.
Purløg kan ligeledes bruges.
Server evt. en smule groft brød til.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4776 gange, og udskrevet 105 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider