Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rejer i filodej med hytteost

Rejer i filodej med hytteost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Angelica

Indsendt :





Ingredienser:
1 æg
 lidtvand
2 lag filodej (80 g i alt)
75 g.ruccola
200 g.pillede rejer
 evt.citron og dild som pynt
 
 Dressing:
100 g.hytteost 4.5%
0.5 tsk.sennep
1 bdt.dild
 saft af en fjerdel citron
 salt
 peber
 


Opskrift:

Ovnen tændes på 200 grader.
Ægget piskes med lidt vand til en æggemasse, som senere skal anvendes til pensling af filodej.
Derefter laves en syrlig og kraftigtsmagende dressing af hytteost, sennep, hakket dild, citronsaft og salt og peber.
2 lag filodej lægges ud på det bord og klippes over på midten. på hvert stykke dej lægges en lille håndfuld rucola, en skefuld dressing, halvdelen af rejerne og derpå yderligere en skefuld dressing.
Kanterne på dejen pensles med æggemasse og foldes omkring fyldet som en julegave, hvorefter overfladen pensles. Pakkerne bages i den forvarmede ovn i 20 min. og serveres evt med en grøn og farvestrålende salat.

Tips:

Filodej tørrer hurtigt ud så skal anvendes med det samme. NÆRINGSINDHOLD PR. PERSON: fedt 4,3 g protein 50,2 g kulhydrat 21,9 g kostfibre 2,7 g 1390 KJ




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9930 gange,
og udskrevet 224 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu