Skær fisk og løg i grove stykker og hak dem kort med salt i en foodprocesser. Kom de øvrige ingredienser i - minus olie, - men vent med halvdelen af mælken, så du kan justere konsistensen til dist.
Når farsen er lavet, formes den med en ske og steges i olie på en middelvarm pande med slip-let belægning, til dellerne er gyldne. De skal have ca. 4 min. på hver side.
server evt hjemmelavet remoulade til.
Tips:
som fisk bruges enten, torsk, kulmule, sej eller lange.
Undgå at blænde farsen for længe.
Næringsindhold pr. person
fedt: 5 g
protein: 22,6 g
kulhydrat: 8,5 g
kostfibre: 0,4 g
718 KJ
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 6672 gange, og udskrevet 140 gange.
Kommentarer
Brumbasse50 - 2009-09-13 14:52:11 En nem måde at lave fiskefrikadeller på og så smage de jo godt. Prøv evt. at blande lidt citronsaft eller citronpeber i farsen.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider