Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Spinatsaute med østerhatte

Spinatsaute med østerhatte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Angelica

Indsendt :




Ingredienser:
100 g.spinat
1 rødløg
100 g.østershatte
1 tsk.olie
1 fedhvidløg
 salt
 peber
 


Opskrift:

De grove stilke fjernes fra spinaten, og den skylles grundigt i et par hold vand, til den ikke knaser mellem tænderne.
Løget pilles og skæres i fine både, og østerhattene rives i mindre stykker, hvorefter de sauteres på en middelvarm pande i lidt olie. Blandingen krydres med hakket hvidløg, salt og groftkværnet peber.
Efter et par minutter, når løg og østershatte er møre, vendes spinaten i og sauterer med, til man aner, at den begynder at falde sammen - den skal ikke have så meget, at den falder sammen.
Server sauteen som tilbehør.

Tips:

Når spinaten tages af panden, skal den stadig være sprød og ikke ligne noget der har ligget i fryseren det sidste år. Spinat har en kraftig smag som kan kræve lidt tilvænning, ellers er den en af de graniturer, der passer til næsten alt, uanset om det er en lidt kraftig stegeret, eller en fintsmagende dampet fisk.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3507 gange,
og udskrevet 45 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu