Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oliven- og tomatsnitter

Oliven- og tomatsnitter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :





Ingredienser:
5 dl.grahamsmel eller hvedemel eller en blanding
2 tsk.bagepulver
2 spsk.margarine
1 1/3 dl.hytteost
12 sorte oliven uden sten
6 soltørrede tomater
1.5 dl.letmælk eller kærnemælk
 


Opskrift:

Varm ovnen til 200 grader. Beklæd en plade med bagepapir.
Hæld mel, bagepulver, margarine og hytteost i en foodprocessor og bland det hurtigt.
Skær olivenerne i skiver og hak tomaterne groft. Bland det hakkede i dejen. Arbejd hurtigt mælken i.
Hæld dejen ud på et melet bord. Form derefter dejen til 3½-4 cm tykke stænger.
Læg dem på pladen, tryk dem let ud og skær dem i skrå snitter. Bag 20 min eller til brødene er gyldne og lyder hule når man banker på dem.

Tips:

Denne dej kan fryses før eller efter bagningen. Hvis den fryses før bagningen er det bedst at fryse rullerne hele og snitte dem når de er tøet. Hvis de fryses efter bagningen så lad dem først blive helt kolde og læg dem i en frysepose.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3735 gange,
og udskrevet 58 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu