Sukker, Vaniliesukker og æggeblommer røres sammen i en skål, indtil massen er hvid.
Piskefløden piskes i en ny skål til TYND flødeskum.
Herefter kommes "sukkerblandingen" i, og det hele røres sammen til lidt tykkere flødeskum.
Bagefter kommes det knuste M&Ms i, og det hele røres grundigt sammen. (Husk at få M&Ms'ne til at være jævnt fordelt. Blandingen piskes, så eksistensen er ligesom flødeskum.
Til sidst hældes det hele over i en franskbrødsform.
Fryses ned i 12+ timer.
Tips:
Der kan også bruges andet, som f.eks. Daim eller After-Eight.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9222 gange, og udskrevet 218 gange.
Kommentarer
bente - 2008-10-04 23:48:48 uuuuum. den er bare god! kan anbefales!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider