| |
|
Sticky, hvidløgs, kyllinge bider
Sticky, hvidløgs, kyllinge bider, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1 | | kyllingebryst1 kyllingebryst | | | | | | til ”panering” til ”panering” | | | Æg Æg | | | Panko brødkrummer Panko brødkrummer | | | | 4 | tsk. | Soya sauce4 tsk. Soya sauce | 4 | tsk. | Honning4 tsk. Honning | 4 | fed | hvidløg4 fed hvidløg | 2 | tsk. | hoisin sauce2 tsk. hoisin sauce | 1 | tsk. | Revet ingefær1 tsk. Revet ingefær | 1 | tsk. | Chilisauce (du kan selv vurdere hvor stærk den skal være)1 tsk. Chilisauce (du kan selv vurdere hvor stærk den skal være) | | | |
| |
Skær kyllingen i tern. Størrelsen er efter behov. Vend kyllingen i æg og brødkrummerne og læg dem på en bageplade. Krydre med salt og pepper.
Bag kyllingen i ovnen ved 200° i 20 min.
Bland Soya, honning, hvidløg, hoisin sauce, ingefær og chilisauce i en gryde. Bring det i kog og bland så kyllingen i saucen.
Server med lidt ris, andet tilbehør eller spis dem som en snack med lidt sesam og forårsløg.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 1400 gange, og udskrevet 29 gange.
| |
|
|
Kommentarer
- 2014-10-30 21:23:19 det lyder lækkert, det prøver jeg...
BJARNE
|
|