Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sticky, hvidløgs, kyllinge bider

Sticky, hvidløgs, kyllinge bider, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Clara

Indsendt :





Ingredienser:
1 kyllingebryst
 
 til ”panering”
 Æg
 Panko brødkrummer
 
4 tsk.Soya sauce
4 tsk.Honning
4 fedhvidløg
2 tsk.hoisin sauce
1 tsk.Revet ingefær
1 tsk.Chilisauce (du kan selv vurdere hvor stærk den skal være)
 


Opskrift:

Skær kyllingen i tern. Størrelsen er efter behov. Vend kyllingen i æg og brødkrummerne og læg dem på en bageplade. Krydre med salt og pepper.

Bag kyllingen i ovnen ved 200° i 20 min.

Bland Soya, honning, hvidløg, hoisin sauce, ingefær og chilisauce i en gryde. Bring det i kog og bland så kyllingen i saucen.

Server med lidt ris, andet tilbehør eller spis dem som en snack med lidt sesam og forårsløg.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1010 gange,
og udskrevet 10 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2014-10-30 21:23:19
det lyder lækkert, det prøver jeg... BJARNE