Halver selve knolden, skær stokken ud og snit resten meget tyndt med en skarp kniv eller på et rivejern.
Vask 1 æble, del det midt over og fjern kernehuset, snit æblet på samme måde.
Rør en dressing sammen af 1 tsk. fintrevet citronskal, 1 spsk. Citronsaft, honning, salt og peber.
Vend fennikel og æble i dressingen og anret på 2 tallerkner.
Drys med finthakket fennikeltop og mynte og server som tilbehør eller som forret med lidt brød til.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3965 gange, og udskrevet 92 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider