Kommentarer
Laura - 2017-10-28 11:16:10 Den er et dejligt brød. Bliver extra god hvis man putter en spsk chiafrø i! 😂
Eline 2014 10/10 - 2014-10-16 09:56:01 Hvis du ha endestykker af rugbrød så frys disse, og put dem i fransbrødsdejen. Rugbrødssrykkerne lægges i blød dagen før i noget vand, så husk at regne det med i vandmængden
Glerup - 2014-07-01 14:34:52 Et ganske udmærket brød, når det får lov at hæve lidt længere og man ikke har mælk eller lign hjemme.
grethe fich-olsen - 2013-09-15 16:41:46 når jeg bager franskbrød og boller, kommer jeg havreklid,ca 6-8 skefulde i dejen,som erstatter,noget af hvedemelen,det er sundere og smager virkeligt godt. prøv dette.vel bekomme. venligst G. Fich-Olsen.
kirsten larsen - 2013-09-11 18:13:34 godt brød, men jeg lader det hæve 45 min og tilsætter lidt sødemiddel, laver altid 3 brød af gangen,det er hvad der kan være i min ovne. birkes er i sukkerstrør, giver en jævn fordeling. det tager 2 timer fra jeg begynder til brødene kommer ud af ovnen.
Bager - 2013-08-11 03:23:59 Prop lidt sukker i så blive den mere gylden. Fordi sukker i dejen bliver presset ud af via damp og ligger sig på skårben og bliver karameliseret af varmen og bliver mere gylden. 15 til 20 g sukker cirka
Søren - 2013-05-22 11:45:18 brødet bliver godt med 100g rugmel, og 50g femkorns blaning
Jane Holmberg - 2012-01-15 17:07:19 Dejligt brød - men tilsæt lidt mere vand mindre salt og lad det hæve i 1½ til 2 timer.
Lolle73 - 2011-10-13 12:05:51 Skift halvdelen af melet ud med grahamsmel, så har man noget godt madbrød.
jørgen - 2010-10-02 17:20:54 et rigtig godt franskbrød må gerne hæve 1 time
så er det perfekt
Elena Julia - 2009-07-15 12:51:20 Rigtig lækkert brød, let at lave og mætter godt.
- 2007-10-01 22:22:04 Dejen kan sagtens tåle 2 tsk. salt
Jolle - 2007-08-29 20:12:47 VIGTIGT, put kun halvt så meget salt i. Det er alt for meget, og dobbelt så meget som i enhver anden franskbrødsopskrift.
- 0000-00-00 00:00:00 Dejen skal hæve i længere tid.
|