Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marcipankage II

Marcipankage II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Julie

Indsendt :





Ingredienser:
4 æg
6 dl.sukker
3 dl.maizenamel (majsmel kan evt. også anvendes
2 dl.majsolie
150 g.marcipan
 


Opskrift:

Æg og sukker piskes, til blandingen er luftig. Rør de øvrige ingredienser i dejen.Marcipanen rives på rivejern. Dejen hældes i en smurt form, og bages
ved 180 grader (varmluft), ca. 35-40min.

Tips:

God fornøjelse! :-)







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 11162 gange,
og udskrevet 170 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-02-17 18:30:24
totalt flydene efter 1 time... den lugter godt, men med æg er det vigtigt at den er bagt gennem...jeg smed den ud :(


lisbeth  -  2010-10-13 12:08:33
Man kan sagtens erstatte maizenemel eller majsmel med alm. mel. Smager også godt med cremefraise.


Charlotte  -  2008-06-22 21:07:28
Forrygende god, med 3 revne æbler i, og serveret med flødeskum. MEN MEN MEN skal bage 1,5 time.....


Julie  -  2008-06-03 11:23:35
Den er rigtig god! mums mmmm