Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kaviar-mousse

Kaviar-mousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Yogi

Indsendt :



Ingredienser:
3 hårdkogte æg
0.5 dl.hakkede løg
2 dl.creme fraiche
3 spsk.mayonaise
3 spsk.citronsaft
 salt
 peber
100 g.rød kaviar
2 bl.husblas
 
Opskrift:
Æggene moses med en gaffel, og de øvrige ingredienser på nær husblas og kaviar blandes med æggene.
Husblas udblødes i 10 minutter, og smeltes derefter over vandbad.
Rør kaviaren forsigtigt i massen, mens at husblassen afkøler.
Når husblassen er tilpas, røres den i.
Når husblassen er ligeligt fordelt i hele massen, hældes det i en form foret med madfilm, og det stilles i køleskabet.

Tips:

God ting at lave dagen i forvejen, da den så når at køle helt ned, samt at smagen sætter sig. Kaviar fåes i forskellige kvaliteter og efterligninger, men vælg den, som du har lyst til. Server skiveskåret med brød og lidt salatblade som pynt. Et par stilke purløg ser flot ud.






karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13228 gange,
og udskrevet 231 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2012-01-06 13:39:25
Smager fantastisk med laks og flutes som tilbehør, eller på små stykker toast som petit four :P