Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Hjemmelavet Blød nugat

Hjemmelavet Blød nugat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.rå nougat
100 g.mandler
100 g.marcipan
50 g.knust hvid chokolade
75 g.smeltet mørk chokolade
 


Opskrift:
Ren nougat smeltet i vandbad, og der må ikke komme vand i nougaten.

Imens finder man ud af, hvad man vil have i nougaten. Det kan være brændte mandler, hvid eller mørk chokolade, rosiner, svesker, hasselnødder m.v. Kun fantasien sætter grænsen.

Når man har rørt de øvrige ingredienser i nougaten, justeres massen med smeltet chokolade. Massen skal være helt stivnet ved fingertemperatur.

Tips:

Rå nougat (Hård)
200 g. sukker
1 knsp. Bagepulver

Smør en bageplade eller dæk den med bagepapir.

Smelt sukkeret på en ren hed pande, tag panden fra varmen, så snart sukkeret er brunt, rør bagepulveret i og hæld omgående nougatmassen over på bagepladen.

Lad nougatpladen blive kold og knus den fint eller groft, alt efter formål.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4459 gange,
og udskrevet 50 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu