Hjemmelavet Blød nugat
Indsendt : Red : |
|
|
Ren nougat smeltet i vandbad, og der må ikke komme vand i nougaten.
Imens finder man ud af, hvad man vil have i nougaten. Det kan være brændte mandler, hvid eller mørk chokolade, rosiner, svesker, hasselnødder m.m. Kun fantasien sætter grænsen. Når man har rørt de øvrige ingredienser i nougaten, justeres massen med smeltet chokolade. Massen skal være helt stivnet ved fingertemperatur. Tips: Rå nougat (Hård) 200 g. sukker 1 knsp. Bagepulver Smør en bageplade eller dæk den med bagepapir. Smelt sukkeret på en ren hed pande, tag panden fra varmen, så snart sukkeret er brunt, rør bagepulveret i og hæld omgående nougatmassen over på bagepladen. Lad nougatpladen blive kold og knus den fint eller groft, alt efter formål. |
|
Opskriften er vist 5938 gange,
og udskrevet 80 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne