Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pandekager med fyld III

Pandekager med fyld III, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Pippi

Indsendt :





Ingredienser:
 Pandekagedej:
200 g.hvedemel
3 dl.mælk
1 dl.vand
4 æg
0.5 tsk.salt
25 g.smeltet margarine
 fedtstof til bagning
 
 Kødfyld:
1 dl.fint hakket løg
35 g.margarine
3-400 g.hakket oksekød
200 g.bønnespirer
250 g.champignon
0.5-1 tsk.karry
3-4 spsk.kinesisk soya
 salt
 evt.3-4 spsk. vand
 
 Gratinering:
3-4 spsk.revet parmasanost
30 g.smeltet smør
 


Opskrift:

Pisk alle ingredienserne sammen til en ikke for tyk, klumpfri pandekage. Lad dejen hvile mindst en 1/2 time i køleskabet. Rør dejen igennem og spæd evt. lidt mere væske i, hvis dejen er for tyk.
Smelt fedtstoffet til bagningen. Hæld lidt af det smeltede fedtstof på en varm pande.
Bag pandekagerne lysebrune på begge sider. Lad dem afkøle. Af denne portion bliver der ca 10-12 pandekager.
Svits fint snittede løg i fedtstoffet, indtil løgene er klare og let gyldne. Tilsæt det hakkede kød og rør, til kødet har delt sig. Tilsæt bønnespire, rensede skiveskåret champignon, karry og soya. Lad det hele snurre lidt. Tilsæt avt. lidt vand, hvis fyldet virker tørt. Smag til med salt.
Lad fyldet afkæle lidt. Fordel fyldet på pandekagerne. Fold siderne på pandekagerne lidt ind og tril derefter pandekagerne sammen. Læg dem på sammenføjningen i et velsmurt ildfast fad.
Drys revet ost over og dryp med smeltet smør.
Sæt fadet på ovnristen på øverste rille i ovnen ved 225 grader i 10-15 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 10743 gange,
og udskrevet 250 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu