Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pandekager til pekingand

Pandekager til pekingand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Yogi

Indsendt :




Ingredienser:
300 g.hvedemel
3 dl.meget varmt vand
 Sesamolie
 


Opskrift:

Vandet røres ud i melet, og dejen æltes til en fast glat masse.
Læg dejen under et vådt klæde i ca. 30 minutter.
Dejen slåes sammen og rulles til en pølse med en tykkelse på ca. 2,5 cm.
Med en kniv deles dejen i 18 lige store stykker.
Stykkerne trilles til kugler.
Tag en kugle og dyp undersiden i sesamolie.
Tryk kuglen ovenpå en anden kugle.
Rul dejen ud til en diameter på 15 cm.
Pas på at kanterne ikke bliver forseglet.
En stegepande sat over svag varme bruges til at tørre pandekagen, og når begge sider er tørret, lægges pandekagen til side i ca. 1 minut.
Adskil de to stykker, og dermed har man 2 stk. pandekager.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (10 stemmer)

Opskriften er vist 5398 gange,
og udskrevet 89 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu