Kom gær og salt i en skål og rør det sammen.
Tilsæt vand, olivenolie, sukker og lidt efter lidt pastamelet.
Gem en håndfuld til at drysse over brødet til sidst.
Tilsæt pizzamelet.
Dejen æltes i ca. 10 minutter.
Jo grundigere den æltes, jo bedre bliver slutresultatet.
Stil dejen til hævning med et vådt viskestykke over i 5-10 timer.
Dejen slåes ned og formes til et aflangt brød.
Lad det efterhæve i en time.
Rids brødet på langs og tryk det sammen igen.
Pensl brødet med vand og drys med det gemte mel.
Brødet bages i en forvarmet ovn ved 225 gr. i ca. 35 minutter.
Når brødet er færdigt, lyder det hult, når man banker på det.
Sæt det på en rist til afkøling.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 5108 gange, og udskrevet 115 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider