Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fuldkornsboller

Fuldkornsboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1.5 dl.hvedekerner
5 dl.skummetmælk
50 g.gær
2 tsk.salt
1 spsk.olie
200 g.kvark eller yoghurt natural
8 dl.grahamsmel
5 dl.hvedemel
 


Opskrift:

Læg hvedekernerne i blød i vand i ca. 2 timer. Varm mælken og opløs gær heri. Tilsæt salt, kvark, olie. Derefter tilsættes 1 dl af hvedekernerne, grahamsmelet og hvedemelet. Rør massen godt sammen og lad den hæve på et lunt sted i 30 minutter. Ælt dejen igen og form den til boller. Læg dem på en plade beklædt med bagepapir og lad dem hæve yderligere 20 minutter. Bollerne pensles med lunkent vand. Knus nogle hvedekerner og strø dem over bollerne. Bages i ca. 15 minutter ved 225 grader.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (11 stemmer)

Opskriften er vist 44536 gange,
og udskrevet 839 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-04-18 21:17:16
hvordan kan man kalde dem fuldkorn boller ???????