Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Champangesorbet

Champangesorbet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Champange

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 dl.sauterne
1 dl.champagne
 
 Sukkerlage:
2 1/2 dl.vand
3 1/2 dl.sukker
1/2 skal af citron
 Saft af en 1 citron
1 æggehvide
1 spsk.flourmelis
 


Opskrift:

Kog sukkeret op med vandet til det er opløst. Kom skal af citron i -meget grofthakket og lad lagen blive kold. Fjern citronskallen. Tilsæt hvidvin, en deciliter champagne og citronsaft. Fyld en form og sæt den i fryseren. Pisk æggehviden stiv og rør flourmelis i. Rør blandingen i sorbeten i fryseren når den har en grødet konsistens ( 2-3 timer efter).




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (16 stemmer)

Opskriften er vist 21116 gange,
og udskrevet 600 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

sille  -  2007-02-06 17:45:35
helt enig.... vær megt rundhåndet med champagnen : ) da der er meget sukker i vil jeg anbefale at lave den i meget god tid før den skal bruges, da den ellers kan risikere at være meget blød ....... men den smager super godt


Farmand Finn  -  0000-00-00 00:00:00
bliver ekstra lækker hvis man er rundhåndet med champagnen