olie (75 g blødt smør)2 spsk. olie (75 g blødt smør)
1
spsk.
sukker1 spsk. sukker
0.25
tsk.
salt0.25 tsk. salt
1
æg1 æg
4.5
dl.
hvedemel4.5 dl. hvedemel
Opskrift:
TÆND OVNEN PÅ 200 C (VARMLUFT)
LUN MÆLKEN, SMULER GÆR I.
TILSÆT OLIE, SUKKER , SALT OG ÆG, RØR GODT. TILSÆT TIL SIDST MELEN.
ÆLT DEJEN, HÆVE 15 MIN
FORM BOLLERNE, PENSEL MED ÆG, HÆVE 15 MIN
BAGES I 8-10 MIN
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(25 stemmer)
Opskriften er vist 32025 gange, og udskrevet 440 gange.
Kommentarer
Monera K - 2016-05-10 09:27:14 Rigtig god opskrift. Jeg bruger 1/2 pose tørgær istedet for alm. gær. så lugter bollerne ikke af gær.
Oliver - 2015-02-28 13:10:08 Lækker smag, dog lidt klistret hvis ikke man bager det i 10 min.
Lækkert hvis man skal præstere i en fart!
Mikael - 2012-06-11 11:51:13 De er bare helt vildt gode... Jeg brugte så 1/3 hvedemel og 2/3 fintmalet durummel... men NØJZ de er lækre!!
Karina - 2011-11-13 11:43:05 kan kun sige en dårlig ting om bollerne, at nu vil min kæreste aldrig mere bage boller, efter at jeg har bagt dem her. Hun siger at mine er met bedre. Så nu er det mig der står for bolle bagningen her i huset
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider