blødt smør (stuetemperatur)100 g. blødt smør (stuetemperatur)
2
æg2 æg
0.5
tsk.
kardemomme0.5 tsk. kardemomme
2
spsk.
sukker2 spsk. sukker
0.5
tsk.
salt0.5 tsk. salt
500
g.
hvedemel500 g. hvedemel
Fyld: Fyld:
150
g.
blødt smør150 g. blødt smør
85
g.
sukker85 g. sukker
2
spsk.
kanel2 spsk. kanel
Pensling: Pensling:
1
æg1 æg
1
tsk.
sukker1 tsk. sukker
Opskrift:
tænd ovnen på 225 c (varmluft)
Lun mælk og kom gær i.
Bland de øvrige ingredienser i.
Slå dejen godt sammen.
lad dejen hæve lunt i 30 min.
Rul dejen og kom fyld i.
Form sneglene, pensl dem med det samme, så falder de ikke sammen senere, og lad dem hæve i 30 min.
Bag sneglene i 7-10min.
Opskriften er vist 11881 gange, og udskrevet 243 gange.
Kommentarer
Niels - 2014-10-18 16:39:32 Stol aldrig på en opskrift. Var lidt mistænksom, når der står varmluft og så 225 grader. Derfor satte jeg uret på 3 min og ikke 7 (7-10) min. Allerede efter 3 min. var sneglene så sorte, at de var nærmest var uspiselige. Måske 2-3 ud af 15 stk. (lavede halv portion) kunne spises, men hvor den brændte dej var temmelig gennemtrængen.
Janni - 2010-12-15 23:46:21 Utrolig velsmagende og luftige. Og så kan selv en amatør-bager som mig finde ud af det...det er noget vi kan lide :-)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider