Karrysovs med porre og bacontern

Karrysovs med porre og bacontern, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Gosh

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
4 porre
1 pk.bacon i tern
2.5 dl.kaffefløde
1 spsk.karry
 maizenajævning
 
Opskrift:
Porrerne skæres i skiver og skylles.
Rist baconternene på en pande.
Svits lidt fedtstof og svits karry heri.
Tilsæt porrer som svitses. Skru ned for varmen og lad porrerne stege bløde.
Tilsæt kaffefløde og varm op til kogepunktet.
Jævn med lidt maizena.
Tilsæt bacontern og server.


karakterer:
Opskriften er vist 10661 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Gosh  -  2008-05-13 13:37:38
Skal selvfølgelig smages til med salt ;-)