Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karrysovs med porre og bacontern

Karrysovs med porre og bacontern, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Gosh

Indsendt :





Ingredienser:
4 porre
1 pk.bacon i tern
2.5 dl.kaffefløde
1 spsk.karry
 maizenajævning
 


Opskrift:

Porrene skæres i skiver og skylles.
Rist baconternene på en pande.
Svits lidt fedststof og svits karry heri.
Tilsæt porrer som svitses. Skru ned for varmen og lad porrene stege bløde.
Tilsæt kaffefløde og varm op til kogepunktet.
Jævn med lidt maizena.
Tilsæt bacontern og server.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)

Opskriften er vist 8457 gange,
og udskrevet 130 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Gosh  -  2008-05-13 13:37:38
Skal selvfølgelig smages til med salt ;-)