Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Champignon a la creme 03

Champignon a la creme 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : fotografen

Indsendt :





Ingredienser:
1 dl.piskefløde
 champignon som du synes (lille bakke)
 salt
 peber
 


Opskrift:

Skyl champignonerne eller børst dem rene.
hvis de er skyllede, så tør dem med lidt køkkenrulle. Skær dem i skiver,salt og peber. Og rist dem let på pande, eller lille gryde.Endelig uden fedtstof,kom dem tørre og skiveskårne direkte i den varme gryde. Når der begynder at komme væske fra champignonerne, kommes piskefløden i.herefter koges det hele ind ved let varme. ca. 15-20min indtil der er opnået en passende konsistens.


Tips:

Ved at tør riste champignon uden fedtstof, undgås at det hele bliver for fedt i smagen, og retten smager af det den skal, champignon og fløde.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 27229 gange,
og udskrevet 299 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

smørrebrødsjomfruen  -  2009-05-23 02:41:23
jeg gik både på roskilde slagteriskole og gået på skole i kødbyen. jeg har altid lært at dette er den eneste rigtige gammeldaws opskrift,jeg har arbejdet som vikar i 20 år og alle kokke jeg ved af siger dette er OPSKRIFTEN.ros til dig der gir den orginale opskrift.jeg er personlig træt af alt skal laves nymoderne.øv øv.mormor tilbage til gryderne.ha en dejlig dag.


fotografen  -  2008-05-12 23:45:08
Undskyld det er selvfølgelig 2½ dl. piskefløde til to personer og ikke som der står 1 dl.