Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvide asparges med parmaskinke

Hvide asparges med parmaskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :


Hvide asparges med parmaskinke, billede 4 Hvide asparges med parmaskinke, billede 1 Hvide asparges med parmaskinke, billede 2 Hvide asparges med parmaskinke, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
10-12 friske hvide asparges
 
4-8 skiverparmaskinke
 balsamicoeddike
 salat
 brød
 


Opskrift:

Skræl aspargsene fra hoved mod rod og knæk den nederste træde ende af.

Blancher aspargeserne i kogende vand ca. 3 minutter. Tag dem op og dryp dem af.

Skær dem over i halve og pak 4-6 stykker asparges ind i hver skive parmaskinke til en lille pakke (er det meget tynde skiver bør der bruges 2 skiver).

Steg pakkerne gyldne på en varm grill, en grillpande eller en almindelig varm pande (på en pande kan det være nødvendigt at bruge 1 spsk olivenolie).

Dryp med balsamicoeddike lige inden serveringen.

Server pakkerne brandvarme, med en lille smule salat og evt. brød som en forret.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 62919 gange,
og udskrevet 1773 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu