Kartoffelsalat med asparges
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Små kartofler koges hele, ellers kan de skæres i 3 cm. stykker.
Læg kartofler og så meget vand, at de er dækket, i en gryde over kraftig varme, og bring dem i kog. Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i 15 minutter, eller til de er næsten møre. Tilsæt asparges skåret i 5 cm. stykker, kog det hele yderligere 2 minutter, eller indtil grønsagerne er møre. Hæld vandet fra. Citronvinaigrette: Bland olivenolie, finthakket rødløg, citronsaft, reven citronskal, salt og evt. presset hvidløg i en stor skål. Tilsæt kartofler og asparges, og rør det godt sammen. Serveres varm, eller stilles i køleskabet til senere servering. Tips: Passer godt til stegt fisk eller kylling. |
|
Opskriften er vist 162263 gange,
og udskrevet 6285 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Bjarne - 2013-05-04 18:44:17 Rigtig go salat, kom lidt flydende honning i dressingen, da jeg syntes den var lidt sur. Så smagen kom rigtig frem i salaten. KB - 2012-06-20 18:49:05 Super skøn kartoffelsalat, dejlig frisk. Skal helt sikkert laves igen. Vi fik et stykke stegt laks til og det smager skønt sammen. anonym - 2011-04-04 12:59:14 bruger den til grill mad. Det er super godt. christina - 2009-06-21 10:54:25 god salt også god med cerry tomater famse2002 - 2008-07-21 07:56:46 En meget lækker kartoffelsalat, der kan bruges til andet end fisk og kylling. Vi fik den til kalvekød hos vores venner i går, det smagte rigtig godt. Heidi Aabech - 2008-06-26 22:35:44 Vildt lækker kartoffelsalat.. Lavede den sammen med en svinemørbrad med pistacie toppings.. prøv det.. det smager vildt lækkert Michael - 2008-05-20 22:34:24 SUBLIM KARTOFFELSALAT Per - 2008-05-15 17:10:07 På billedet har vi brugt helt små kartofler og derfor er de ikke skåret i mindre stykker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne