Philadelphis light natural200 g. Philadelphis light natural
2
dl.
Flourmelis2 dl. Flourmelis
Revet skal af 1 Citron Revet skal af 1 Citron
3
spsk.
citronsaft3 spsk. citronsaft
Opskrift:
Æg, olie og rørsukker piskes godt.
Farin og de tøtte ingridienser vendes i og det blandet godt sammen.
Guleros og squash kommes i og de røres godt sammen.
Formes drysses med lidt rørsukker eller mel inden dejen kommes i.
Bages i ca 45 min. ved 175 grader.
Glasur:
Philadelphis, flourmelis og citron ingridienserne rører sammen og er klar til at komme på som topping når kagen er afkølet.
Tips:
Kagens størelse afhænger meget af den form du bruger, vil du have til en mindre bradepande, så skal du doble potionen op.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(14 stemmer)
Opskriften er vist 24098 gange, og udskrevet 819 gange.
Kommentarer
marie - 2013-09-14 08:01:06 kagen er lækker og saftig
- 2012-10-10 18:31:37 Hvor meget bliver der ca?
PIGEN PÅ 12 ÅR - 2012-09-02 11:13:09 Ser ud som om at den tager lang tid T LAVE!!:(
Emma og Ida - 2011-08-27 11:16:16 har ikke smagt kagen endnu men lyder og ser rigtig lækker ud!
Eja - 2010-05-16 14:00:32 (jeg gider ikke skrive med punktum) vi har ikke smagt kagen i nu men vi ved den kommer til at smage godt Ps. skal der mer eller mindre glasur på ?
- 2010-05-03 21:01:27 Fantastisk kage. men syntes endelig ikke der må komme mere citron i,
har ikke engang revet citron skal i.
HH - 2008-09-16 19:00:08 Dejlig kage, rigtig god glasur mums, for min skyld kan der godt komme en anelse mere citron i den.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider