blødt eller smeltet smør125 g. blødt eller smeltet smør
125
g.
sukker125 g. sukker
125
g.
hvedemel125 g. hvedemel
1
tsk.
bagepulver1 tsk. bagepulver
2
æg2 æg
16
kageforme af papir16 kageforme af papir
Glasur: Glasur:
250
g.
flormelis250 g. flormelis
125
g.
smeltet margarine eller smør125 g. smeltet margarine eller smør
evt.
lidt rød frugtfarve evt. lidt rød frugtfarve
Opskrift:
1. bland sukker og smør i en stor skål
2. slå æggene ud, hæld dem ned i skålen og bland det hele godt.
3. bland med og bagepulver i en skål og bland det forsigtigt sukkerblandingen med en ske. Stil dine kageforme på en bageplade halvt op med dejen.
4. Sæt bagepladen øverst i en forvarmet ovn (180 grader)i ca. 20 min. Tag dem ud og lad dem køle af.
bland flormelis med smeltet margarine eller smør for at lave en tyk glasur.
Du kan hælde frugtfarven i hvis du har lyst.
5. Tag 2 af kagerne og skær dem forsigtigt i tynde, runde skiver. skær skiverne over i 2 lige store dele. Skær et Zigzag-mønster langs den runde side. Nu har du dragevinger.
6.læg en klat glasur på vær kage og stik dragevingerne i glasuren.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(7 stemmer)
Opskriften er vist 8962 gange, og udskrevet 114 gange.
Kommentarer
Marie - 2011-03-11 14:36:00 den er ret soed og fed - menmeget lækker!
lulu - 2010-10-19 20:47:02 den er super gode vis jeg vil give den 10
nick - 2010-04-14 19:49:50 glasuren er tyk men det smager godt
- 2008-09-07 13:25:39 Er rigtig god til fester til de små unger.
( det jeg gjorde var at jeg tegne tænder og øjne med en grøn mad farve og blander den i glasuren ) Derfor giver jeg den 8
joakim - 2008-08-11 18:22:44 den skulle næsten hede dfrage æg når men den er rigtig god fra en karter fra 1-10 skulle den have 8
Michella - 2008-05-07 18:46:10 Du kan også bruge isvafler til vinger
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider