Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ingefær kager

Ingefær kager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Michella

Indsendt :





Ingredienser:
125 g.hvedemel
0.5 tsk.stødt kanel
1 tsk.stødt ingefær
0.5 tsk.natron
25 g.smør
50 g.mørk farin
2 spsk.lys sirup
1 tsk.mælk
50 g.flormelis
 


Opskrift:

1. Sigt mel, natron og krydderier ned i en skål.

2. Hæld smør, sirup og mørk farin i en gryde og varm der langsomt op, til det er smeltet.
Lad det køle af, og bland det i melblandingen sammen med mælken.


3. Rør det sammen, til du har en fast dej.
Hvis dejen ikke hænger sammen kan du tilsætte 1-2 skefulde vand.
Pak dejen ind i husholdningsfilm og læg den i køleskabet i en halv time.

4. Tag dejen ud af køleskabet og rul dejen ud, til den er ca. 1/2 cm tyk.
Brug et glas eller lign. til at lave så mange kager der er plads til. (Du kan også bruge andre forme)

5. Læg dem på en smurt bageplade i en forvarmet ovn (160 grader) i ca. 15 min, eller til de er gyldne. Læg dem til afkøling på en bagerist.

6. sigt flormelis og bland det med en lille smule vand. Rør rundt, til gasuren
er tyk. Hæld glasuren i en sprøjtepose og pres små pleter ud på kagerne.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5558 gange,
og udskrevet 71 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kirsten  -  2008-05-21 17:04:39
Jeg har lige bagt disse og de smager ok men bliver meget nemt hårde.