Kuckos Pasta

Kuckos Pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Aris Kuckovic

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Saucen:
1 Forårsløg
1 Fedhvidløg
1.5 dl.Madlavningsfløde 18%
0.75 spsk.Tomatpuré
1 pakkekalkun i tern
0.25 spsk.Chilli
1 spsk.Salt
0.5 spsk.Peber
40 g.smør
 
 Pastaen:
200 g.Pasta
200 g.Farfalle
 Stilken af en forårsløg
1 tsk.hakket hvidløg
3 spsk.Olie
0.5 spsk.Vageta (Bosnisk krydderi)
 
Opskrift:
Pastaen:

Først hælder du vand i den gryde du vil koge pastaen i, derefter hælder du olien, vagetaen, hvidløg og den grovhakkede forårsløg-stilk. Lad dette stå til vandet koger.
Når vandet koger tager du alle de grøntsagsrester der nu skulle være i, op af gryden, og hælder Farfalle og Pasta i gryden.
Når Farfallen og Pastaen har kogt i 7-8 min. skruer du ned for varmen, og lader den kode yderligere i 7-8 min.

Saucen:

Først smelter du smørret i en lille gryde, hvori du svitser den hakkede hvidløg og den hakkede forårsløg, når du har gjort det, tilsætter du kalkunternene, tomatpuréen, fløden og til sidst kryderierne.
Lad saucen stå og småkoge, smag evt. selv til med andre krydderier.

Det er en god idé at vente med at lave saucen til du har sat pastaretten over!

Velbekomme!





karakterer:
Opskriften er vist 5705 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu